Kotisivut

Laadukkaat, kohderyhmääsi palvelevat verkkosivut

Tarvitsetko uudet kotisivut yritykselle? Tai vanhat kaipaavat freesausta? Valmistamme ensiluokkaisia WordPress-sivuja vuosien kokemuksella. 

Laadukas

Löydettävä

Päivitettävä

Skaalautuva

Kickoff

Potkaise projekti oikeaan suuntaan

Kick off -tapaamisessa kirkastetaan käsitys siitä, mitä ollaan tekemässä, tilatun työn tavoite ja mitkä asiat ovat tärkeimmät ja mitkä toissijaisia.

Hinnoittelemme verkkosivut valittujen toiminnalisuuksien ja designin perusteella, eli se kuinka räätälöity palvelu on kyseessä vaikuttaa suoraan hintaan. 

”Kickoffin avulla kumpikin osapuoli saa realistiset raamit toteutukselle”

Design

Nätimpää nettiä

Verkkosivujen ulkoasu on yksi tärkeimmistä alueista ja harmillisen usein sitä pidetäänkin itsestäänselvyytenä. Huonosti suunniteltu ulkoasu ja rakenne ajavat vierailijat pois sivustolta, ja kerran sivuilta poistunut asiakas harvemmin palaa takaisin. 

Leimahdus on palkittu visuaalisen suunnittelun ammattilainen. Meillä osaaminen ei ole jämähtynyt 90-luvulle, tarjoamme ajan hermolla olevaa suunnittelua yli 20-vuoden kokemuksella.

Tekniikka

”Nettisivuja” vuosien kokemuksella

Verkkosivuissa toimivuus, käytettävyys, latausnopeudet ja näyttävä ulkoasu kulkevat käsi kädessä. Meiltä et saa pakettiratkaisua, vaan parhaan mahdollisen ratkaisun palvelemaan sinun tarpeitasi. 

Jokainen sivustomme sisältö on helposti päivitettävissä. Tekstit, kuvat ja videot on helppo muuttaa, oli kokemusta sitten vähän tai vuosikymmen.

Julkaisu

Yhteistyö­kumppaneina alan parhaat palvelintalot!

Autamme valitsemaan verkkopalvelullesi turvallisen ”kodin” joka vastaa sinun tarpeitasi. Nykyaikaiset, skaalautuvat pilvipalvelimet kasvavat liiketoimintasi mukana.

Opastamme sinua käyttämään sekä ohjaamaan oikeat ihmiset sivuillesi.

Katsotaan yhdessä paras mahdollinen ratkaisu juuri sinule.

Ulkoasu ja tekniikka
kulkevat käsi kädessä

Tekemämme sivustot ovat päätelaite­riippumattomia, hakukone-optimoituja sekä toiminnoiltaan skaalautuvia. Toimivuus varmistetaan WordPressin koodaus­standardeja noudattaen.

Ota yhteyttä
Someta, meilaa tai soita, Me vastaamme

Facebook

Löydät meidät myös "naamakirjasta"
Siirry sinne

Instagram

Tänne me päivitellään lähinnä ajankohtaisia duuneja.
Siirry instaan

LinkedIn

Jos "linkkari" on sun juttus niin täältäkin tavoittaa.
Sinne siis

Soita meille

Jos ei vastata heti, niin pian kuitenkin!
Ring-ring
Logo: Leimahdus

Mainostoimisto Leimahdus
Martinkatu 3 L 45
20810 TURKU

+358 44 338 1576
info@leimahdus.com